Ta teden je za ŽRK Aklimat Ptuj spet aktiven. Otvorile so ga mladinke, ki so se včeraj, 8.5.2017 ob 19:30 pomerile z ekipo Ž.U.R.D. Koper. Kljub borbeni igri so domače punce žal izgubile s 26:32. Poraz lahko pripišemo deloma tudi utrujenosti, saj se približujemo samemu koncu sezone in seveda težko zasluženemu počitku. Zapisnik iz tekme si lahko ogledate tukaj: http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/170850/Zapisnik.pdf

Danes, 9.5.2017 ob 18:30 pa se bodo kadetinje pred domačim občinstvom pomerile z RK OLimpija in skušale doseči ponovno zmago in se tako približati kolajni v svoji kategoriji. Vabimo vas, da pridete podpreti naše Aklimatke, saj bodo tako lažje dosegle zmago.

Tudi konec tedna bo za naše rokometašice zelo pester. V petek, 12.5.2017 ob 18:30 bodo naše kadetinje gostovale pri ekipi iz Naklega. V soboto bodo starejše deklice B odigrale še zadnjo tekmo sezone in to z ekipo Ormoža. Obeta se nam pravi derbi.

Ta športni vikend pa bodo zaključile mladinke, ki bodo odpotovale na Primorsko. Tam jih čaka še posebej težka preizkušnja, saj bodo tam odigrale kar 2 tekmi. Najprej se bodo dopoldan, ob 11:00 pomerile z ekipo Izole, potem pa bodo po kratkem oddihu ob morju odpotovale proti Ilirski Bistrici, kjer jih čaka še predzadnja tekma sezone.

Mi bomo držali pesti za vse ekipe. Vsem Aklimatkam želimo obilo doseženih golov, obramb, veselja in seveda čim  manj poškodb. Gremo Aklimatke!