Ekipa članic ŽRK AKLIMAT PTUJ se je po nekajletnem premoru vrnila v 1. A žensko rokometno ligo. Ekipa je mlada in perspektivna, v sezoni 2016-2017 si želimo mešati štrene najboljšim slovenskim ekipam. Naše mlajše selekcije so pa z izvrstnimi trenerji na dobri poti, da z odmevnimi rezultati opozorijo nase.

Za večje in odmevnejše rezultate ekipa potrebuje zveste navijače, takšne navijače in ljubitelje rokometa, ki bodo ekipi stali ob strani tako v dobrem kot tudi v slabem.

Ker vemo, da nas je veliko in da bomo skupaj še močnejši, napolnimo dvorani: ŠD LJUDSKI VRT ali ŠD CENTER, bodimo glasni in pomagajmo našim Aklimatkam!

Vabimo vas, da se včlanite v ŽRK AKLIMAT PTUJ in tako postanete del naše ekipe.

Cilje želimo dosegati skupaj z vami, ker VSI MI SMO – »AKLIMAT PTUJ«!

Želim postati član ŽRK AKLIMAT PTUJ!

 • Kaj pridobim s članstvom?
  S člansko izkaznico ŽRK AKLIMAT PTUJ pridobite brezplačen vstop na katerokoli tekmo, ki jih v sezoni 2016/17 gosti ŽRK AKLIMAT PTUJ
 • Kaj pridobi ŽRK AKLIMAT PTUJ?
  Manjši gmotni prispevek za pokritje osnovnih stroškov
  Veliko moralno podporo in dokaz, da je Aklimatova rdeče-bela rokometna šola na pravi poti!
 • Koliko stane članstvo ŽRK AKLIMAT PTUJ?
  Cena članske izkaznice za sezono 2016-2017 je 10 €
 • Kaj moram narediti, da prejmem člansko izkaznico?
  Za to, da pridobite člansko izkaznico zgolj izpolnite spodnjo pristopno izjavo in nam jo podpisano vrnete

Vaša pristopna izjava k članstvu:
Ker mora biti pristopna izjava obvezno podpisana, bomo na podlagi izpolnjenega obrazca za vas pripravili izpolnjen dokument, ki ga (ob obisku naslednje tekme) podpišete ob prevzemu vaše članske izkaznice na blagajni ŽRK Aklimat Ptuj v dvorani Ljudski vrt ali nas kontaktirate na telefonsko številko 040 516 108 in se bomo dogovorili drugače.